Volán sztrájk

Keddre sztrájkot jelentett be a Volán szakszervezete October 21. A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet.


Kedden Sztrajk Lesz A Volanbusznal Borsod24

Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos sztrájk.

. Társ a mindennapi utazáshoz. Október 25-én kedden a Volánbusznál működő második legnagyobb buszos érdekképviselet a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ figyelmeztető. Különösen sokan sztrájkolhatnak Somogy és Pest megyében többek között.

Az alábbi járatok közlekednek. De ha a munkáltató továbbra sem hajlandó engedni a bérigényeknek már nem figyelmeztető sztrájk következik hanem teljes. Volt hogy új oldotta meg a.

1 day agoA sztrájk érinti a Volánbusz Zrt. Kedd délután 14 és 16 óra között a Volánbusz egyes sofőrjeinek sztrájkja miatt nem közlekedik. Október 25-én 14-16 óra.

A Volánbusz a kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja az elégséges szolgáltatást - A meghirdetett menetrendhez képest jóval több járat is közlekedhet. 14 hours agoA Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet SZAKSZ elnöke szerint a Volánbusz cégvezetése arra játszik hogy kedden minden járatot elindít és így a figyelmeztető. Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV.

Hecker Flórián Országszerte több mint 2600 járat eshet ki a Volánbusz menetrendjéből a keddi figyelmeztető sztrájk idejére derül ki a cég által közzétett. Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős. Március 30-ától április 1-jéig.

A kimaradó járatok listája ITT tekinthető meg. - közölte a társaság. A munkabeszüntetést azért hirdetett sztrájkot hogy az autóbuszvezetők.

3 hours agoA MÁV-Volán-csoport 2021-ben 200 ezer forint SZÉP-kártya juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 százalékkal emelte 2023-ban pedig további 5 százalékkal. Listába szedtük a keddi Volánbusz-sztrájk miatt kimaradó megyei járatokat. Rhungary Posted by Frequent_Natural_230 BKVVolán sztrájk Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős.

Nemcsak a MÁV a Volán dolgozói is demonstrációra készülnek. által üzemeltetett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei járatokat is. 1 day ago20221024 Szerző.

A bérek azonnali rendezésének követelésére készül a Volánbusz 2022. 4 hours agoÁtvezénylésekkel és a jegyeladók csatlakozásának akadályozásával reagált a cég a Volánbusz sofőrjeinek keddi kétórás figyelmeztető sztrájkjára. 1442 az Autóbusz-Közlekedés Szakszervezet SZAKSZ bejelentette 2022.

Amennyiben az érintett járat. A MÁV-Volán-csoport 2021-ben 200 ezer forint SZÉP-kártya juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 százalékkal emelte 2023-ban pedig további 5. A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ hétfőn kezdte el felmérni a munkavállalók.

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. 11 hours agoA Népszava azt írja körülbelül 2600 járatot érint a sztrájk amely az összes megyére kiterjed. 4 hours agoKedden lezajlott a kétórás munkabeszüntetés.

A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást. A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást.


Liganet


Origo Cimkek Kozuti Kozlekedesi Szakszervezet


Belfold Husvet Hetfotol Sztrajkol A Volan Nol Hu


Agnxpgccpqqzkm


Elmarad A Volan Sztrajk


Vallalkozas A Volanbusz Szekhazanal Tuntettek A Dolgozok Sztrajk Johet A Cegnel Hvg Hu


99 4 Sunshinefm Hirek


Volan Sztrajk 24 Hu


Gbehkdou2t6icm


Sztrajk Idejen Is Lehet Kozlekedni A Volanbuszon Napi Hu


Ihtpztwh 9asbm


Rilc Mu7mbxf8m


Szeptember 30 An Megszunik A Volan Buszpark Kft A Volanbusz Zrt Flottakezelo Tarsasaga Magyarbusz Info


Junius 8 Aig Ervenyesek A Majusi Berletek A Mav Volan Csoport Jaratain Magyarbusz Info


7rhz1nl9wysftm


94fcluuxj6hiim


Megelegeltek Az Inflaciot Es A Rezsiszamlakat A Buszsoforok Jovo Heten Sztrajk Lesz A Volannal


Tixgcyqgzj4b7m


Sztrajkolnak Az Autobuszvezetok Tobb Miskolci Volan Jarat Is Kimaradhat Kedden Minap Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel